Tiada barang

Beauty & Health

Perfume

RM10.00

Perfume

MAAJUN WARISAN KELUARGA

RM18.00

family plannings

MOISTURIZER GEL CUCUMBER EXTRACT

RM18.00

#Sesuai dan selamat untuk semua jenis kulit termasuk yang ada alergi kulit. #Membaiki kulit berjerawat #Khasiat timun untuk kesihatan kulit. Boleh baiki sel² kulit mati, boleh mengurangkan parut, jerawat, jeragat, kesan melecur, boleh dijadikan make up base dan macam² lagi fungsi Moisturizer Gel yang akan mengekalkan kelembapan kulit kita. 95% extract cucumber with 100% chemical FREE! Jom try !

COFFEE GADIS

RM39.00

Coffee GADIS 🥰🥰 Merangkumi segala khasiat dan kebaikkan.. Tak kira wanita , anak dara @ mak makk yang beranak pinak semua boleh consume ../ minum Yang kurus @ yang gemuk boleh ke ?? 😲 ✅Yang kurus kite bg awet muda bertenaga cantik kulit tak kusam ✅Yang gemuk kite bg turukn berat badan langsing dan ketat auchh !! Jaga² .. Coffee ni permintaan tinggi taw tkt hrni cuba esk dah repeat 5@6box buat stockk 😝 1 box RM39 jer

JAMU MAHANIS

RM0.00

EMPAT BAHAN UTAMA DALAM JAMU MAHANIS. 💗Manjakani - Bersifat antibacterial yang mampu merawat jangkitan dan keputihan. -Mengetatkan Mis V -mengecutkan otot Mis V -khasiat buah manjakani bukan sahaja dapat dirasakan oleh kaum hawa tapi secara tidak langsung Ia jugak membantu kepuasan Sang Suami

ASMAK HERBS

RM35.00

ASMAK HERBS PENAWAR RESDUNG KELEBIHAN UTAMA Asmak Herbs ialah tak perlu dimakan setiap hari. Sebaik sudah semakin baik, boleh hentikan pengambilan dan makan bila perlu sahaja. 30 BIJI