You have no items in your shopping cart.

Beauty & Health

Perfume

฿1.00

Perfume

MAAJUN WARISAN KELUARGA

฿2.00

family plannings

MOISTURIZER GEL CUCUMBER EXTRACT

฿2.00

#Sesuai dan selamat untuk semua jenis kulit termasuk yang ada alergi kulit. #Membaiki kulit berjerawat #Khasiat timun untuk kesihatan kulit. Boleh baiki sel² kulit mati, boleh mengurangkan parut, jerawat, jeragat, kesan melecur, boleh dijadikan make up base dan macam² lagi fungsi Moisturizer Gel yang akan mengekalkan kelembapan kulit kita. 95% extract cucumber with 100% chemical FREE! Jom try !

COFFEE GADIS

฿5.00

Coffee GADIS 🥰🥰 Merangkumi segala khasiat dan kebaikkan.. Tak kira wanita , anak dara @ mak makk yang beranak pinak semua boleh consume ../ minum Yang kurus @ yang gemuk boleh ke ?? 😲 ✅Yang kurus kite bg awet muda bertenaga cantik kulit tak kusam ✅Yang gemuk kite bg turukn berat badan langsing dan ketat auchh !! Jaga² .. Coffee ni permintaan tinggi taw tkt hrni cuba esk dah repeat 5@6box buat stockk 😝 1 box RM39 jer

JAMU MAHANIS

฿0.00

EMPAT BAHAN UTAMA DALAM JAMU MAHANIS. 💗Manjakani - Bersifat antibacterial yang mampu merawat jangkitan dan keputihan. -Mengetatkan Mis V -mengecutkan otot Mis V -khasiat buah manjakani bukan sahaja dapat dirasakan oleh kaum hawa tapi secara tidak langsung Ia jugak membantu kepuasan Sang Suami

ASMAK HERBS

฿5.00

ASMAK HERBS PENAWAR RESDUNG KELEBIHAN UTAMA Asmak Herbs ialah tak perlu dimakan setiap hari. Sebaik sudah semakin baik, boleh hentikan pengambilan dan makan bila perlu sahaja. 30 BIJI